Wie is Simone / Uvanti

Wie is Simone / Uvanti

foto van Simone in actie

Over mij

Ik ben Simone Russchen (1969). Na omzwervingen in diverse beroepen volgde ik mijn hart: ik volgde opleidingen en werd life coach, PCM coach en PCM trainer. En ik doe dit met veel plezier!

Woorden die mij kenmerken zijn: nieuwsgierig, eigenwijs, analytisch, leergierig, praktisch, bedachtzaam en oprecht, orde scheppen in chaos. ​Uit gesprekken krijg ik terug dat ik oprecht geïnteresseerd ben, betrokken, warm, geduldig, rustig, vriendelijk, en liefdevol een spiegel voor kan houden.

De trainingen geef ik met veel enthousiasme. Ik kan goed eenvoudig uitleggen.

Ik vind het geweldig om mensen vooruit te helpen. Samen kijken naar op welke manier jij verder kan is megaleuk om te doen!

Wat ik doe

Ik train en coach mensen met praktische vaardigheden zodat gesprekken leuker, makkelijker en effectiever worden en je jezelf dagelijks met meer liefde kan managen!

Ik maak gebruik van PCM – “the tool to make a daily difference”. Zo maak je dagelijks het verschil met jezelf én in contact met je collega’s, klanten, partner, kinderen en vrienden. Ik werk met PCM (Process Communication Model ®) omdat dit snel enorm veel inzicht geeft in jezelf én praktisch is in contact met anderen. Ik ben er zo enthousiast over omdat ik geloof dat ieders leven mooier wordt met deze tool. Ik had PCM graag jaren eerder willen leren kennen. Op de middelbare school bijvoorbeeld. Ik had dan veel sneller geleerd waarom contacten en gesprekken soms zo stroef lopen en hoe ik zelf daar verandering in kan brengen. Dat had een boel gedoe gescheeld.

En buiten Uvanti om?

Daarnaast duik ik graag en ben duikinstructeur. Ik word blij van elke vis die ik onder water zie, het is lekker buiten en met andere mensen samen. En natuurlijk is mensen leren duiken geweldig leuk. Ook wandel en fiets ik graag. Soms pruts ik een beetje aan software, of hang ik lui op de bank.

Opleiding

Ik heb écht mijn hart gevolgd en de opleidingen tot coach én trainer Process Communication Model® afgerond. Ik coach je graag aan de hand van je PCM persoonlijkheidsprofiel.

Daarvoor deed ik opleiding Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak. Deze opleiding is geaccrediteerd door NOBCO.

En natuurlijk was de grootste opleider het leven zelf.

Enthousiast geworden?

Laten we kennis maken en kijken wat ik voor je kan betekenen.

Neem direct contact met me op!