Graag stel ik me voor

Graag stel ik me voor

 

Simone

Mijn naam is Simone Russchen (1969). Na omzwervingen in diverse beroepen volgde ik mijn hart en volgde een coachopleiding. Wat een goede keuze! In het coachen kan ik mijn analytische vaardigheden kwijt, breng ik mezelf in als persoon en doe het op mijn eigen wijze binnen de manier zoals ik het in de opleiding heb geleerd.

Samen met mijn lief woon ik in Leusden. Ik heb zelf geen kinderen. Ik heb in mijn leven veel verschillend werk gedaan. Zo begon ik als chemisch analist, stapte over naar kwaliteitsmanagement en werd later software tester.  Tussendoor deed ik ook nog andere dingen zoals buiten op biologische boerderijen, in een tuincentrum, afwassen en telecom ordermanagement. Steeds prima werk, maar ik uiteindelijk liep ik erop leeg. Ik ging naar een coach en van daaruit besloot ik om de opleiding Coach Practitioner te gaan doen.

Het voelde als een radicale ommezwaai, maar als ik terugkijk is het een proces dat al jaren aan de gang was: van meer op mezelf gericht, naar oprecht geïnteresseerd in de ander.

In mijn leven heb ik veel ervaringen verzameld. Er kwam veel op mijn pad, al sinds mijn vroege jeugd. Ik woonde 12 jaar in het buitenland (Ierland/Ennis en Duitsland/Hamburg). Het waren jaren waarin ik me persoonlijk sterk ontwikkeld heb. Ze waren echt een verrijking voor me. Al is het alleen al omdat ik in Ierland heb leren duiken.

Duiken doe ik nog steeds graag. Ik ben ook duikinstructeur en duik ook soms in grotten en naar diepere wrakken. Ik word blij van elke vis die ik onder water zie, het is lekker buiten en met andere mensen samen. Ook wandel en fiets ik graag. En ben bijna altijd wel bezig iets nieuws te leren.

 

Meer weten over mij als coach en mijn visie erop? Dat vind je op deze pagina.

Wil je graag met mij in zee? Neem contact met me op!

foto van Simone