Ervaringen

Ervaringen

Ik heb veel aan onze gesprekken gehad! Ben liever voor mijzelf en dat maakt alles gemakkelijker.

Caroline

Samen met Simone heb ik met behulp van het PCM model mijn voorkeursstijl communicatie en bijbehorende patronen onder de loep genomen. Mooie inzichten opgedaan en mogen concluderen dat ik, net als iedereen, over alle communicatiestijlen beschik en dat ze met elkaar mijn eígen communicatiestijl vormen. Dankzij de gesprekken met Simone heb ik meer inzicht gekregen in de communicatiestijlen van anderen en handvatten gekregen om daar waar nodig bewuster te schakelen tussen mijn communicatiestijlen om tot waardevollere gesprekken te komen.

Hilde

Simone is super fijn om mee te praten en ze geeft goed advies. Ook stelt ze goede vragen waardoor je andere inzichten krijgt. Aanrader voor iedereen!

Nicole

Simone is een fijn en rustig persoon. Ik vertrouwde haar en kon alles zeggen. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Esther

Het systeem met soorten persoonlijkheden was heel verhelderend. Simone kon goed uitleggen hoe verschillende personen in elkaar zitten en waarom ze dan op een bepaalde manier reageren, inclusief mezelf.
Ook kreeg ik goede tips waar ik echt wat aan had.

Ik heb een E-coaching traject gevolgd bij Uvanti. Daarin heb ik veel inzichten opgedaan en ben ik mij bewust geworden van mijn eigen (ondermijnende) gedrag. De coach stelde rake vragen en deelde observaties die spot-on waren. Ze heeft mij geholpen mijn patroon te doorbreken. Er werd veel aandacht en tijd geschonken aan het onderzoeken van mijn vraag en daarna gingen we concreet aan de slag met diverse oefeningen. Ik heb er veel aan gehad en ga de rest van mijn leven plezier hebben van het resultaat. Ik kan Simone van harte aanbevelen.

Rudolph